Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Adlibris – Sommarrea på böcker!

Hej på er! 

Hoppas allt är bra med er. Här hos mig och min familj är det bara fint. Har det också regnat där ni bor? Vad brukar ni göra då? Här hemma har vi läst barnböcker. En bok vi läste var om Noa och hur han byggde sin ark till alla djuren och vad som hände sen. En annan bok vi började läsa i, var en som vi fick när vi var på besök i kyrkan. Helga hund och nospussaren som handlar om en hund som heter Helga hund och ägs av en präst. Dem går bland annat på cirkus och äter korv från en korvkiosk. 

I kvällens inlägg vill jag tipsa er om nya böcker som har kommit ut nyligen. Jag har valt att lägga mitt fokus på barnböcker. 

Adlibris ger dig just nu 3% cashback när du går via Refunder. 

 

Har ni läst hela vägen hit så vill jag bara berätta en nyhet!! Jag har skrivit en alldeles egen barnbok, jag skulle bli så glad om just DU ville gå in och titta på den, kanske blir du sugen på att läsa den? Den finns både som tryckt inbunden bok och som e-bok. Min bok heter Får jag chans på dig, Magda? 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten och kan fortsätta att scrolla vidare på hemsidan efter just det du söker!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback. Du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Refunder ger dig alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E