Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Ur&Penn – Fina smycken till fyndpriser!

Hej på er! 

Hur har ni det? Sista dagen i juni månad och här där jag bor har det regnat hela dagen. Det kan vara mysigt ändå, då kan man ju vara inne och pyssla, möblera om, om man känner för det, eller kolla på saker man önskar köpa eller varför inte planera för kommande utflykter/aktiviteter eller evenemang. Finns så mycket saker att göra om man tänker efter. 

I dagens inlägg vill jag tipsa er om att Ur & Penn har en sommarrea på upp till 50% rabatt. Det är absolut inte dåligt alltså! Jag har varit inne och kikat och lagt ett par saker i kundvagnen. Jag ska visa er ett litet axplock av smycken som är till rabattering just nu. 

Dessutom har Refunder ett erbjudande om höjd cashback om hela 5% t.om. den 7/7. Hos Ur&Penn hittar du fina set som kan innehålla både örhängen, halsband och ringar eller örhängen och armband. Kika in för att inspireras! 

     

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten och kan fortsätta att scrolla vidare på hemsidan efter just det du söker!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback. Du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Refunder ger dig alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E