Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Yves Rocher – 3 duschgeler för 133 kr!

Hej på er! 

Hoppas att allt är bra med er! Har ni semester eller går ni och räknar ner dagarna? Det är väl ändå något speciellt med att göra det? Man både älskar och hatar att göra det, man vill ha semester men samtidigt längta efter den. Någon som känner igen sig i det? 

Hur som helst. I dagens inlägg vill jag tipsa er om Yves Rocher’s sommarrea med upp till 50% rabatt på utvalda produkter. Som om inte det vore nog, har Refunder spicat till det hela och ger er höjd cashback om hela 5% i 7 dagar till. Erbjudandet slutar att gälla den 7/7. Skynda att fynda som man brukar säga. 

Nedan finner du produkter som dem har på sin sommarrea och som dem just nu drivar till otroliga priser och även tag 3 betala för 2 erbjudanden finns att fynda! Psst… vet du om att varje beställning över 199 kr ger en gåva? 

Har du läst hela vägen hit så kan jag berätta ytterligare än sak, med koden 10EXTRA får du 10% extra rabatt på ditt köp!! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten och kan fortsätta att scrolla vidare på hemsidan efter just det du söker!

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback. Du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Refunder ger dig alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E